Programbok och livestreaming

Redan nu finns festivalens programbok att ladda ner i pdf-format här på webbsidan. Läs mer om konserterna, inklusive vilken musik som kommer spelas. Du som inte bor i eller har möjlighet att ta dig till Sundsvall kan dessutom följa konserterna i livesändningar genom Streamify!

Du behöver antagligen inget särskilt program eller app för att kunna öppna filen – i macOS och i Windows finns inbyggt stöd för pdf-filer. Du kan även använda ett av många gratisprogram, som till exempel Adobe Acrobat Reader. Ta med dig programboken i din smartphone eller surfplatta eller skicka den till vänner och bekanta! Och om du inte kan se konserterna på plats så kan du följa med i webbsändningarna med det nedladdade programbladet!

Alla konserter i årets festival utom Analía Regos konsert samt mimföreställningen med Liv Nilsen, Tove Törngren och Liv Skareng kommer att livesändas på webben genom plattformen Streamify. Konserterna med fri entré visas också gratis på nätet, och de konserter som kräver biljettköp gör det även digitalt.

Viktigt att komma ihåg är att de konserter som kräver biljettköp för att ta del av webbsändningen kräver att du registrerar ett konto hos plattformen Streamify. Det gör du enklast i samband med att du löser din digitala biljett. Gå alltså in på webbsidan i god tid innan konserten börjar – precis som om du skulle gå på konserten på plats i Sundsvall!

Se alla gitarrfestivalens streamade konserter på Streamify
Klicka på ”Köp nu”-knappen för att lösa en digital biljett.
Klicka i det ljusa fältet med beskrivningen av konserten för att gå vidare med biljettköpet.
För att kunna köpa en biljett behöver du registrera ett konto hos Streamify, plattformen som tillhandahåller sändningen.

Observera att de konserter som sänds kostnadsfritt inte kräver någon registrering.

Kommentarer inaktiverade.